BBTE – Magyar Film és Média Intézet fotóversenye, negyedik kiadás

BBTE – Magyar Film és Média Intézet fotóversenye, negyedik kiadás

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Magyar Film és Média Intézete pályázatot hirdet a 2023/2024-es tanév XI. és XII. osztályos tanulóinak

A pályázat témája: Környezetrombolás.

A pályázat célja a filmművészet, fotóművészet és média iránt érdeklődő tehetséges fiatalok támogatása és jutalmazása. Egy pályázó minimum 5 és maximum 10 fotót küldhet be, egyenként egy minimum 75 szavas magyar nyelvű leírás kíséretében. Pályázni kizárólag olyan felvételekkel lehet, amelyeknek a pályázó egyedüli szerzője és azok szerzői jogával rendelkezik. A pályaműveket 3 tagú szakmai zsűri bírálja el a következő kritériumok alapján: a téma jelentősége, eredetiség és kreativitás.

 

Az első helyezett díja: könyvvásárlási utalvány 500 lej értékben,

A második helyezett díja: könyvvásárlási utalvány 300 lej értékben.

A harmadik helyezett díja: könyvvásárlási utalvány 200 lej értékben

 

A fotóverseny győztese kiválthatja a BBTE Filmművészet, fotóművészet, média szakán meghirdetett nyári felvételi második fordulójának első próbáját (a felvételiző portfóliójának bemutatása és értékelése).

Az érdeklődők a pályamunkákat a verseny regisztrációs űrlapjának kíséretében (aláírva és szkennelve) 2024. május 26-ig nevezhetik „Fotópályázat” címmel az mfmi.teatrufilm@ubbcluj.ro e-mail címre. Eredményeket 2024. június hónapban hirdetünk.


A jelentkezési lap letölthető a kar weboldaláról (>>>>>>ITT).


További információk: Csibi László egyetemi adjunktus,

e-mail: laszlo.csibi@ubbcluj.ro