ŐSZI FELVÉTELI – HELYEK MEGERŐSÍTÉSE

ŐSZI FELVÉTELI – HELYEK MEGERŐSÍTÉSE

 

A felvételin elfoglalt helyek megerősítése online, a felvételi platformon történik: ITT

 

Ha bentlakásos helyet igényel (kollégium), vagy, ha felvenné a pedagógiai modult, mindkét esetben kell jelölni ezt az opciót a platformon.

A tandíjszerződést is ugyanezen a platformon lehet kitölteni és generálni.

Hogyan? Rajzolja az aláírását az aláírás mezőbe, és kattintson a “Ezt az aláírást használom a tandíjszerződéshez”, majd kattintson a “Tandíjszerződés generálása” gombra. Vagy másként a “Tandíjszerződés generálása” gombra kattintva letöltheti az alá nem írt szerződést. Töltse fel az aláírt szerződést a megadott mezőbe.

Abban az esetben, ha bejelölte a pszichopedagógiai képzést (pedagógiai modul), töltse le a pedagógiai modulhoz tartozó útmutatót és szerződést. Töltse fel a kitöltött és aláírt pedagógiai modulszerződést a jelzett mezőbe, majd kattintson a “Helyének megerősítése” gombra.

 

Államilag támogatott helyek megerősítése:

A helyének megerősítése akkor tekinthető véglegesnek, ha benyújtotta az eredeti dokumentumokat (oklevél – érettségi bizonyítvány, átirat, mesterdiploma – érettségi bizonyítvány, átirat, oklevél, oklevélmelléklet). Az eredeti dokumentumokat az eredmények kifüggesztése után a kari titkárságra lehet bevinni, vagy gyors futárral legkésőbb 2023. szeptember 14. lehet beküldeni az alábbi címre:

Facultatea de Teatru si Film

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 4.

400084, Cluj-Napoca

 

Tandíjköteles helyek megerősítése:

Ha tandíjköteles helyét óhajtja megerősíteni, akkor be kell fizesse a tandíj első részletét a felvételi platformon, ahol beiratkozott. Ha a teljes tandíj befizetése mellett dönt, 10% kedvezményt .

Ha már befizette a tandíjat más úton, jelölje be a “Fizetési dokumentum feltöltése” lehetőséget, és töltse fel az igazoló dokumentumot /nyugtát.

A befizetés vagy a fizetési dokumentum feltöltése után kattintson a “Hely megerősítése” gombra.