Visszatalálni a szabadsághoz – Tábor a BBTE Magyar Színházi Intézet hallgatói és volt hallgatói számára

Visszatalálni a szabadsághoz – Tábor a BBTE Magyar Színházi Intézet hallgatói és volt hallgatói számára

 

 

Az alkotói munka egyik fontos összetevője, hogy képesek maradjunk lustálkodni, játszani, unatkozni, nézelődni a világban és önmagunkban, rácsodálkozni dolgokra, egyszóval szabadnak maradni. Hogy ne folyamatos teljesítményben, produkcióban éljünk, akkor sem, amikor épp sportolunk, főzünk, olvasunk, takarítunk, hogy a munkáról és tanulásról már ne is beszéljünk. Hogy a kiégés – cinizmus, túlterheltség-érzés, depresszió, fáradtság, érdektelenség, bezárkózás, rossz alvás, rossz emésztés stb. – ne fenyegessen a pálya elején sem.

Idei táborunk résztvevőit arra hívjuk, hogy ne csak gondoljuk végig együtt, de tapasztaljuk is meg, hogyan tarthatjuk meg frissességünket, játékosságunkat, érdeklődésünket, szabadságunkat, képességünket az egymás és önmagunk fele fordulásra. Fogunk olvasni, beszélgetni, játszani, sétálni, mozogni és remélhetőleg nevetni és csendben lenni is.

Helyszín: Béles (Kolozsvártól 1 óra autóút), a BBTE intézménye, augusztus 29-szeptember 2 (4 éjszaka). Csütörtök délután érkezés, hétfő reggel táborbontás.


Az idei tábor segítői:

Szántusz Noémi, a BBTE frissen végzett hallgatója, előadóművész

Tompa Andrea, a BBTE oktatója, író

Amit a résztvevők kapnak: szállás, étkezés, közös utazás Kolozsvárról busszal és vissza, valamint a tábori programok.


Jelentkezési határidő: július 30.

A jelentkezőket sorrendben fogadjuk, feltételek nincsenek.

Jelentkezés:

https://docs.google.com/forms/d/1VvsS-hodtxXBVRoZ9FkVux639L24LFPxDL-4NxdRVjw/edit

Max létszám: 18 fő